Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2019 10:59 - Jumping

Nieuwe paarden voor Christophe Vanderhasselt

Christophe Vanderhasselt kende vorig jaar een uitstekend jaar en kwam door de goede prestaties van onder andere zijn Identity Vitseroel (Air Jordan Z) ook opnieuw op verschillende vijfsterconcoursen aan de start. Vanderhasselt heeft nu opnieuw 2 aanstormende talenten in zijn stallen mogen verwelkomen.

 

Zo kreeg hij van Wim Van Rossem de 8-jarige BWP-gekeurde hengst Le Diamant Horta (Diamant de Semilly) op stal. Le Diamant Horta werd gefokt door Annelies Breynaert en is de volle broer van Erenice Horta, die enkele jaren geleden furore maakte onder het zadel van de Australische Edwina Tops-Alexander. Le Diamant Horta kreeg zijn opleiding bij Walter Lelie, die hem de afgelopen jaren onder andere ook succesvol uitbracht in de PAVO Hengstencompetitie. Zo werden ze in 2017 nog 2de in het eindklassement bij de 6-jarige hengsten en afgelopen jaar 3de bij de 7-jarige hengsten!

 

Van José Timmerman, waar hij ook al Caroline T Z (Contendro) voor rijdt, kreeg hij dan weer de 7-jarige Kato T Z ter beschikking. Kato is een zoon van Kannan en was de afgelopen jaren te zien onder het zadel van Frederik Dekens, die hem ook dit jaar nog gaat uitbaten voor de dekdienst. Zij waren het afgelopen jaar een van de smaakmakers in de Klassieke Cyclus voor de 6-jarige paarden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions