Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2019 07:49 - Jumping

Hector Van D'Abdijhoeve naar Denis Lynch!

Het zijn drukke tijden in de stallen van de Ierse ruiter Denis Lynch! Nadat hij 2 weken geleden de 11-jarige The Sinner naar Martin Fuchs zag vertrekken en kort daarna met Lukas 1054 en Chablis al weer 2 nieuwe paarden op stal kreeg heeft hij gisteren nog een nieuwe troef aan zijn stal mogen verwelkomen! Via de facebookpagina van zijn landgenoot Bertram Allen vernamen we namelijk dat Lynch de nieuwe eigenaar van de 12-jarige Hector Van D’Abdijhoeve, een door Hugo Boelens gefokte zoon van Cabrio Van De Heffinck.

 

Hector Van D’Abdijhoeve vormde sinds de zomer van 2015 een combinatie met Allen en samen sprongen ze talloze klasseringen bij mekaar. Zo wonnen ze in 2017 de CSIO5* GP van St. Gallen en werden ze 2de tijdens de Longines Global Champions Tour van Miami. Afgelopen jaar haalden ze dan weer het podium op de Longines Global Champions Tour wedstrijden van Rome en London. Het duo was het laatst samen in de ring de ring te zien half december tijdens het concours van Genève.

 

Allen: “Hector is een fantastisch paard voor mij geweest en samen hebben we veel mooie momenten beleeft. Ik kijk er naar uit om hem in de toekomst met Denis in het zadel te zien.”

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   DENIS LYNCH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions