Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/01/2019 21:27 - Jumping

Dragonfly De Longchamps is verkocht!

Vorige week haalde Zoe Conter nog het nieuws toen ze met haar 10-jarige merrie Dragonfly De Longchamps (Clinton) naar een 5de plaats wist te rijden in de CSI2* GP op het Winter Equestrian Festival in Wellington. Enkele dagen later maakt de Brusselse amazone via haar Instagramaccount echter bekend dat ze afscheid heeft moeten nemen van haar trouwe viervoeter.

 

Conter: “Drags, het breekt mijn hart om je te zien gaan vandaag. Ik zal nooit een paard dankbaarder zijn dan jou! Je hielp me door de moeilijkste momenten in mijn leven en je zal altijd mijn favoriet blijven! Veel geluk in je verdere carrière!”

 

Conter en Dragonfly vormden gedurende 2.5 jaar een combinatie. Samen sprongen ze in 2017 naar een podiumplaats in de CSI5* competitie van Knokke Hippique en haalden ze ook de top 5 tijdens twee CSIU25 rubrieken in het Limburgse Sentower Park! Wie de nieuwe ruiter of amazone van Dragonfly De Longchamps gaat worden is voorlopig nog onbekend.

 

TAGS   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions