Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/01/2019 18:18 - Jumping

Ahlmann wint de CSI2* GP van Kronenberg!

De eerste internationale overwinning van Christian Ahlmann en zijn Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) is een feit! In het Hippisch Centrum de Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg werden zij zonet de eindlaureaten in de afsluitende CSI2* GP! In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen haalde Ahlmann met zijn zwarte parel opnieuw alles uit de kast en wist de concurrentie achter zich te laten na een chronotijd van 33.33 seconden!

 

De Fransman Guillaume Foutrier moest vrede nemen met de 2de plaats. Hij deed nochtans met de 10-jarige Valdocco des Caps (Number One d’Islo) ook een aardige poging, maar kwam met zijn finishtijd van 33.84 seconden ruim een halve seconde  tekort voor de winst. Het brons was voor de Ier Denis Lynch. Die stuurde zijn 12-jarige Chablis (Couleur Rubin) door de meet in 35.08 seconden en stond zo dus mee op het podium.

 

De Duitser Philip Rüping wist de 4de plaats voor zijn rekening te nemen. Ook hij wist het met de 10-jarige hengst Chacoon Blue (Chacco Blue) foutloos te houden, maar hij deed er 35.90 seconden over om de finish te bereiken. Jens Van Grunsven zorgde op de 5de plaats voor de beste Nederlandse prestatie. Hij kruiste met de 12-jarige Cika (Can Cun la Silla) de meet in 36.03 seconden.

 

De barrage kende met Charlotte Philippe en Valerie van de Poel ook 2 Belgische amazone. Philippe, die kan terugblikken op een uitstekend concours, werd 12de met de 9-jarige Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) terwijl van de Poel met de 10-jarige Easy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve) beslag legde op de 13de plaats.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   DENIS LYNCH   |   GUILLAUME FOUTRIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions