Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/01/2019 17:16 - Jumping

Wathelet wordt 8ste in de CSI2* GP van Oliva

Onder de Spaanse zon van Oliva werd de eerste Mediterranean Equestrian Tour van 2018 zonet afgesloten met de CSI2* GP! 7 van de 60 combinaties slaagden erin om de basisomloop tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Bij die 7 helaas geen Belgen... Gregory Wathelet wist met zijn 9-jarige Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden) wel alle balken in de lepels te houden, maar verliet de ring met een strafpuntje voor tijd wat hem een 8ste plaats opleverde.

 

Wel bij het rijtje der barragisten was de Braziliaan Pedro Veniss. In het zadel van de 14-jarige For Felicila (For Pleasure) snelde hij naar een chronotijd van 42.35 seconden en wist daarmee de concurrentie het nakijken te geven. De 2de plaats was voor de Française Valentine Belooussoff, die vanmorgen ook al 3de was in de Gold 1.30m rubriek. Zij kwam over de meet in 43.17 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 12-jarige Calou (Roven). De Nieuw-Zeelandse amazone Samantha Mcintosh vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de 16-jarige Check In 2 (Böckmann’s Cordalme Z) 43.25 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Plaats 4 was voor de Italiaan Riccardo Pisani. Die kruiste met de 0-jarige Cristo 28 (Cornado I) de meet in 43.74 seconden en was daarmee meteen de laatste foutloze combinatie. Met een tijd van 39.40 seconden kwam de snelste rit echte van de Duitser David Will met zijn 13-jarige Forest Gump 29 (Forsyth). Helaas zorgde een springfout ervoor dat hij uiteindelijk vrede moest nemen met de 5de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions