Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/01/2019 16:31 - Jumping

CSI1* Kronenb: Charlotte Philippe 8ste in GP

Voor aanvang van de afsluitende CSI2* GP stond vanmiddag in het Nederlandse Kronenberg nog de CSI1* GP op het agenda. 10 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Een van hen was onze landgenote Charlotte Philippe, die de afgelopen dagen indruk wist te maken door alle 3 de rubrieken voor de 7-jarige paarden te winnen. De Waalse amazone koos voor deze GP voor de 11-jarigre Cordovero By Marstyl (Cambito van de Helle) en strandde uiteindelijk op de 8ste plaats nadat ze in een barrage tegen een springfout aanliep.

 

We kregen een Britse overwinning dankzij Louise Saywell en haar 9-jarige Tiger de Old Lodge (Padinus). Saywell, die de voorbije dagen ook meermaals de prijzen wist te halen, kruiste de finish in 36.37 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor de Nieuw-Zeelandse amazone Miranda Harrington, die met haar stal gevestigd is in Nederland. Zij zat in het zadel van de 8-jarige K2 Did IT (Diarado) en wist een chronotijd van 36.86 seconden op het scorebord te zetten. Ook mee op het podium stond de Koreaan Kyujin Lee. Die stuurde de 14-jarige Olivia La Sweet naar een finishtijd van 37.30 seconden.

 

De Nederlander Leon Thijssen nam de 4de plaats voor zijn rekening. Hij klokte met de 8-jarige Granito Noordenhoek (Corland) af in 38.09 seconden en wist zo de Zweedse Nicole Persson voor te blijven. Die sloot met de 16-jarige Balounito (Balou du Rouet) de top 5 van het klassement af na een chronotijd van 39.97 seconden.

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   KYUJIN LEE   |   LOUISE SAYWELL   |   MIRANDA HARRINGTON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions