Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/01/2019 15:11 - Jumping

CSI2* Oliva: van Paesschen opnieuw in vorm!

Na de Gold 1.30m rubriek stond vanmorgen op de Valencia Arena van Oliva Nova in Spanje de Gold 1.40m rubriek gepland! Daarin was het Constant van Paesschen die opnieuw voor het best Belgische resultaat wist te zorgen. In het zadel van de 10-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly), waarmee hij vrijdag ook al 3de was, kwam hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd over de finish in 61.60 seconden en kwam daarmee net tekort voor de overwinning.

 

Die ging naar de Noorse amazone Cecilie Hatteland, die voor deze rubriek de 11-jarige merrie Axelle M Z (Andiamo Z) had gezadeld. Hatteland wist de klok te stoppen op 60.97 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Ook mee op dat podium stond de Spaanse amazone Diana Marsá-Lafarge. Die snelde met de 10-jarige Andi D Emiralia (Diamant de Semilly) door de meet in 62.67 seconden en bezette zo de 3de  plaats.

 

Ook Gregory Wathelet wist zich een plaats in de top van het klassement te bemachtigen. Hij strandde echter met de 9-jarige Echo de Virton (Vagabond de la Pomme) net naast het podium na een chronotijd van 62.99 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Britse amazone Emma Stoker. Die stuurde haar 8-jarige merrie Cool Cash (Cadensky) rond in 63.99 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 17de plaats voor Nicola Philippaerts met Captain Jack (Der Senaat 111).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions