Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/01/2019 14:39 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Spits wordt opnieuw 2de!

De slotdag van het internationale concours in het Nederlandse Kronenberg startte vanmorgen met de 1.35m/1.40m finale aangeboden door Stal Hendrix. Thibeau Spits, die zich de afgelopen dagen al meermaals naar een klassering wist te rijden, wist zich daarin opnieuw te plaatsen voor de barrage. Samen met de 8-jarige Classic Touch DH (Casall) wist hij opnieuw alle balken in de lepels te houden en greep hij maar net naast de overwinning na een chronotijd van 34.13 seconden.

 

Het was de Nederlander Joost Martens die Spits van de overwinning wist te houden. Hij stuurde zijn 13-jarige Pepperhill (Negro) door de meet in 33.51 seconden en liet zo het Wilhelmus door De Peelbergen galmen. De 3de plaats was voor de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa, die gisterenavond nog de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen. Hij kruiste met de 9-jarige Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) de meet in 34.61 seconden en stond zo opnieuw op het podium.

 

Plaats 4 bleef opnieuw in Nederland en daarvoor zorgde Patrick Lemmen. In het zadel van de 10-jarige Jolie Fleur (Contact Van De Heffinck) kwam hij over de eindmeet in 35.09 seconden. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te bemachtigen was de Brit Douglas Duffin. Die had er met de 9-jarige Fan (Clinton), waarmee hij de voorbije dagen al 2 proeven wist te winnen, 35.09 seconden op zijn parcours af te leggen.

 

TAGS   |   JOOST MARTENS   |   THIAGO RIBAS DA COSTA   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions