Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 22:43 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Spits opnieuw in de prijzen!

De jonge Thibeau Spits is aan een goed concours bezig in het Nederlandse Kronenberg! Nadat hij de voorbije 2 dagen al indruk wist te maken in de kwalificatierubrieken voor de Medium Tour wist hij vanavond ook de prijzen te halen in de 1.45m hoge finalerubriek! Vergezeld van de 10-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) wist hij in een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen de meet te halen in 34.47 seconden en legde zo beslag op de 9de plaats.

 

Winst was er voor de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa. Die zadelde de 9-jarige BWP-gefokte Kassandra Van ’T Heike (Epleaser Van ’T Heike) en wist de klok te stoppen op 33.06 seconden. Het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Leon Thijssen met de 10-jarige Illinois Z (Iowa). Zij kruisten de meet in 33.44 seconden en kwamen zo 38 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. De Brit Jamie Wingrove vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij klokte af in 33.59 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Ephonie P (Vingino).

 

Ook plaats 4 was voor Groot-Brittannië met dank aan Louise Saywell. Zij stuurde de 9-jarige Fantastico C (Eldorado Van De Zeshoek) naar de meet in 33.70 seconden en strandde zo net naast het podium... De Duitser Carsten-Otto Nagel sloot de top van het klassement dan weer af op de 5de plaats. Hij had er met de 10-jarige l’Esperance 2 (Lord Z) 33.90 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   JAMIE WINGROVE   |   LEON THIJSSEN   |   THIAGO RIBAS DA COSTA   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions