Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 22:20 - Jumping

CSI5* Amsterd.: Clemens, Cox en Devos scoren

Op Jumping Amsterdam staat het jumpinggebeuren vandaag volledig in het teken van de Anemone Horse Trucks Grand Prix of Amsterdam die op dit moment gesprongen wordt! De ruiters en amazones van de CSI5* competitie kwamen echter in de vooravond al een keer in de ring in de Marc Boers Flower Export Prize, een 1.45m rubriek met joker!

 

Onze landgenoten waren hierin in goede doen en zowel Pieter Clemens als Karel Cox en Pieter Devos wisten zich naar een klassering te rijden. Limburger Clemens zorgde voor het beste resultaat. Hij stuurde de 11-jarige Caldero (Camaro M) naar een finishtijd van 49.27 seconden en strandde zo net buiten de top 5 van het klassement. Karel Cox wist zich met de 10-jarige Campino (Cellestial) op de 9de plaats nog net in de top 10 te handhaven en voor Pieter Devos was er een 11de plaats met de 9-jarige Flash (Numero Uno). Beide heren wisten ook alle balken netjes in de lepels te houden.

 

Bovenaan het klassement stond de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Die zat in het zadel van de 10-jarige Carlotta, een dochter van de Chaccomo die momenteel te zien is onder het zadel van onze landgenote Celine Schoonbroodt-de Azevedo. Gaudiano zette zoals we dat van hem gewoon zijn alles op alles wat resulteerde in een finishtijd van 44.55 seconden. Op bijna 2 volle seconden afstand was de 2de plaats voor de Zweedse Malin Baryard-Johnnson. Die kwam binnen in 46.39 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige H&M Second Chance (Carland). De 3de plaats was voor de Duitser Daniel Deusser. Die klokte met de 9-jarige Kiana van het Herdershof (Toulon) af in 47.17 seconden en wist zo zijn landgenoot Christian Kukuk van het podium te houden. Die zette met de eveneens 9-jarige Botaro (Balou du Rouet) de klok stil op 47.52 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Nederlandse Lisa Nooren tenslotte legde beslag op de 5de plaats. Zij stuurde haar 12-jarige VDL Groep Centora de Wallyro (Dobel’s Cento) rond in 48.05 seconden.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   EMANUELE GAUDIANO   |   KAREL COX   |   MALIN BAYARD   |   PIETER CLEMENS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions