Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 17:44 - Jumping

CSI2* Oliva: Guery net buiten de top 5 in LR

Onder de Spaanse zon in Oliva Nova stond vanmiddag nog de 1.45m hoge Longines Rankingproef op de agenda. 7 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenoot Jérôme Guery met zijn 9-jarige Exxon Hedonist (Ogano Sitte). Guery reed in 39.12 seconden een snelle barrageronde, maar kreeg daarbij onderweg 2 springfouten en moest uiteindelijk vrede nemen met de 6de plaats in het klassement.

 

Winst was er voor de Britse amazone Emma Stoker. Die zat in het zadel van de 14-jarige Townhead Tallulah V (Tabasco La Silla) en snelde foutloos door de finish in 38.41 seconden. De Tsjechische Emma Augier de Moussac legde beslag op de 2de plaats. Zij klokte af in 41.16 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Rubio Monocoat Electric (Ukato). De Egyptenaar Karim Elzoghby koos met de 9-jarige Feeling Luckey (Ukato) dan weer voor een behouden rit en werd 3de na een finishtijd van 49.81 seconden.  

 

Net naast het podium strandde de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die kruiste met de 9-jarige Errol (Luidam) de meet in 41.46 seconden, maar sprong daarbij ook wel een balk uit de lepels. Dat was ook het geval voor de Argentijn José Maria Larocca. Alleen deed hij er met de 11-jarige Marianita Candelaria (Cardento VDL) 46.64 seconden over om de finish te bereiken.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Urfee des Luthiers (Heartbreaker) en een 14de plaats voor Kelly Vandousselaere met S&L Rocky (Lamm de Fetan).

 

TAGS   |   EMMA AUGIER DE MOUSSAC   |   EMMA STOKER   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions