Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 15:33 - Jumping

CSI2* Oliva: Philippaerts 2e in de Silver GP

Nicola Philippaerts startte zijn dag onder de Spaanse zon vanmorgen al uitstekend met een 3de plaats in de Gold 1.35m rubriek! Zonet wist hij echter ook een hoofdrol op de eisen in de Silver GP over een hoogte van 1.40m! In een barrage waarin 9 combinaties aan de start kwamen stuurde Philippaerts zijn 8-jarige Quincasco Van ’T Konginshof Z (Quinar) naar de meet in 38.00 seconden en kwam daarmee net tekort voor de overwinning.

 

Het was de Turkse ruiter Derin Demirsoy die de prestatie van Philippaerts nog wist te overtreffen. Hij bracht zijn 9-jarige Koblenz Vd Middelstede (Diktator van de Boslandhoeve) aan de finish in 37.46 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Na Philippaerts kregen we 2 Franse combinaties met Lysa Doerr en haar 8-jarige Bentley du Soleil (Jarnac) en Nicolas Bost met de eveneens 8-jarige Bluemuch des Baleines (Chacco Blue). Doerr kruiste de meet in 39.61 seconden en stond zo net mee op het podium, terwijl Bost na een chronotijd van 40.09 seconden genoegen moest nemen met de eerste plaats naast het podium. De Duitse Janne F. Meyer-Zimmermann vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij had er met de 8-jarige Zita Blue (Zirocco Blue VDL) 42.81 seconden voor nodig om haar barragerit af te leggen.

 

Ook Gregory Wathelet wist het met de 9-jarige Kassander Van ’T Roosakker (Echo Van ’t Spieveld) foutloos te doen in deze GP. Hij besloot echter niet van start te gaan en werd zo dus 10de. Voor Constant van Paesschen was er met de 10-jarige hengst Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno) een 11de plaats na een puntje voor tijd.

 

TAGS   |   DERIN DEMIRSOY   |   LYSA DOERR   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions