Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 14:45 - Jumping

CSI2* Oliva: de Grande alweer net niet...

Jean-Christophe de Grande weet op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva zowat elke dag de prijzen te halen, maar een overwinning wil deze week precies maar niet lukken... Zo ook vanmorgen toen hij in de Silver 1.30m rubriek opnieuw net naast de overwinning greep. Vergezeld van zijn 12-jarige Hecatlon vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle) kwam hij binnen in 58.65 seconden en moest daarmee de Britse Jodie Hall Mcateer voor zich dulden. Die had met de 11-jarige Tj Quincy (Quintender) de klok weten te stoppen op 56.96 seconden en wist daarmee de overwinning op te eisen.

 

De Zwitser Olivier Bujard was in deze ochtendrubriek goed voor de 3de plaats. Samen met de 8-jarige Will kruiste hij de meet in 61.65 seconden en verzekerde zich daarmee van een plaatsje op het podium. De Zweedse Sofie Svensson slaagde daar dan weer net niet in... Zij klokte met de 9-jarige Clarissa MK (Casall) af in 64.18 seconden en moest daarmee tevreden zijn met de 4de plaats. De Sri Lankaanse Mathilda Karsson vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij bracht de 8-jarige Danessa VA (Catoki) aan de meet in 64.76 seconden.

 

Fabienne Daigneux-Lange reed zich nog naar de 6de plaats met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert) terwijl Gudrun Patteet met Sea Coast Monalisa Van’T Paradijs (Bamako de Muze) de 12de plaats voor haar rekening nam.

 

TAGS   |   JEAN DE GRANDE   |   JODIE HALL MCATEER   |   OLIVIER BUJARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions