Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 14:30 - Jumping

CSI1* Oliva: Cools maakt opnieuw indruk!

Onze jonge landgenote Gill Cools blijft de goede prestaties opstapelen op de Mediterreanean Equestrian Tour in Oliva! Nadat ze vorige week al verschillende keren de prijzen wist te halen en gisteren nog de Bronze 1.35m rubriek naar haar hand wist te zetten was ze zonet ook de bestd in de Bronze 1.40m rubriek! Cools rekende voor deze rubriek opnieuw op de 10-jarige Valentino D Auge (Guarana Champeix). In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde het duo naar een finishtijd van 67.36 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te houden.

 

De Canadees Wyndham St. John was degene die het dichtst in de buurt wist te komen met zijn eveneens 10-jarige Erasure SR (Cardento VDL). Hij moest na een finishtijd van 73.93 seconden echter duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenote. De 3de plaats was voor de Britse Giorgia Distefano. Die zadelde de 7-jarige Dincky Toy Z (Dicasi OH) en vervolledigde het podium na een chronotijd van 75.33 seconden.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 bleven dan weer in eigen land en daarvoor zorgden Theo Chulia Leduc en Miriam Garcia Amado. Leduc finishte met de 13-jarige Petit Chateau (Dady Cool) in 76.06 seconden terwijl Amado er met de 12-jarige Classique Z (Casco) 76.43 seconden over deed om de finish te bereiken.

 

Ook Loris berittella behoord nog net tot de prijswinnaars. Hij werd 12de met Clooney van de Smis (Quick).

 

TAGS   |   GILL COOLS   |   GIORGIA DISTEFANO   |   WYNDHAM ST. JOHN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions