Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 14:13 - Jumping

CSI2* Oliva: Podiumplaats voor Philippaerts!

Nicola Philippaerts heeft zich vanmorgen opnieuw naar een podiumplaats gereden op de Mediterreanean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva! In de Gold 1.35m rubriek finishte hij in de 2de fase met zijn 7-jarige Hamilton-AL (Numero Uno) in 28.39 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Helemaal bovenaan het klassement stond de Fransman Aldrick Cheronnet. Die zat in het zadel van de 12-jarige Tanael des Bonnes (Watch Me Hoy) en wist een tijd van 27.33 seconden op het scorebord te zetten. Ook de Duitser Marc Bettinger wist Philippaerts nog voor te blijven. Hij zette met de 9-jarige Casalini (Casall) de klok stil op 28.35 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats. Cheronnet nam naast zijn overwinning ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal rekende hij op de 13-jarige Atlantys By Wisbecq (Argentinus) en haalde hij de eindmeet in 29.04 seconden. De Duitser David Will tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij kwam met de 9-jarige Warnike (Eldorado Van De Zeshoek) binnen in 29.47 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Jérôme Guery met Crooner d’Hyrencourt Z (Crown Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions