Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 13:58 - Jumping

CSI2* Kronenberg: van de Poel op het podium!

Terwijl men in het Nederlandse Kronenberg op de West Arena startte met de finalerubriek voor de 7-jarige paarden waren het op de East Arena de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die als eerste in de ring verschenen in de Prijs Am-art, een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd. Vicky van de Poel was daarin opnieuw in goede doen en wist zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Samen met haar 9-jarige merrie Kastoria Ter Doorn (Diamant de Semilly), waarmee ze gisteren ook al 5de was, kwam ze over de meet in 57.32 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

Net als gisteren was de overwinning voor de Brit Douglas Duffin met zijn 9-jarige Fan (Clinton). Hij kwam over de eindmeet in 54.98 seconden en wist zo de concurrentie opnieuw het nakijken te geven. Ook op de 2de plaats kregen we met de Fransman Sofian Misraoui en zijn 9-jarige Avisee du Moulinet (Jenny de La Cense) dezelfde combinatie als gisteren. Zij wisten de klok te stoppen op 55.31 seconden en zo net voor van de Poel te blijven.

 

Net naast het podium strandde de Fransman Benoit Petitjean met de 12-jarige Harrie’s Horse 111 (Action Breaker). Zij kwamen over de meet in 57.69 seconden en moesten zo tevreden zijn met de 4de plaats in het klassement. De Duitser Max Nieberg sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij snelde met de 12-jarige A Conto Son (A Conto AS) door de meet in 58.18 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall) en een 17de plaats voor Marthe van Gorp met Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado).

 

TAGS   |   DOUGLAS DUFFIN   |   SOFIAN MISRAOUI   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions