Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2019 13:30 - Jumping

CSIYH1 Kronenb.: C. Philippe wint ook finale

Nadat ze de voorbije dagen al de 2 eerste rubriek voor de 7-jarige paarden wisten te winnen in het Nederlandse Kronenberg heeft onze landgenote Charlotte Philippe nu ook de finalerubriek op haar weten te schrijven. De Waalse amazone wist zich samen met nog 13 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin zette ze met SBS-gefokte Godiva S (Andiamo – F: Albert Peffer) opnieuw alles op alles en wist met een chronotijd van 29.19 seconden als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven.

 

De 2de plaats was voor de Nederlander Maikel van Mierlo, die de KWPN-gefokte en gekeurde hengst Hummertime (London – F: H.P.H. Vaessen) onder het zadel had. Van Mierlo wist de klok te stoppen op 30.54 seconden. Ze kregen op het podium nog het gezelschap van de Britse ruiter Thomas Whitaker. Die stuurde zijn AES-gefokte Pepper Jack (Peppermill – F: Rebecca Stones) naar de meet in 33.61 seconden.

 

Plaats 4 was voor de Italiaan Francesca Capponi. Die zadelde de KWPN-gefokte Havanna Molga (Querly-Elvis – F: Hendriksen) en strandde net naast het podium na een finishtijd van 34.13 seconden. De laatste foutloze barragist was onze landgenoot Maxime Harmegnies. Vergezeld van de SF-gefokte Cape Cod du Landel (Quaprice Boimargot Quincy) deed hij er 36.54 seconden over om de eindmeet te bereiken.

 

Ook Wilm Vermeir wist opnieuw de prijzen te halen. Hij klasseerde zich op de 12de plaats met Totality Z (Toulon – F: Eric Bongaerts).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions