Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 23:58 - Jumping

CSI5* Amsterdam: Pieter Devos in de top 5!

Op Jumping Amsterdam werd de dag vanavond afgesloten met de Prijs RAI Amsterdam, de 1.50m hoofdrubriek. 13 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage, waaronder met Pieter Devos ook 1 landgenoot. Devos had voor deze rubriek de 11-jarige merrie Claire Z (Clearway) gezadeld en kon zich na een chronotijd van 35.98 seconden nog net in de top 5 van het klassement rijden.

 

De barrage bleef spannend tot het einde, want de top 5 van het klassement zat om minder dan een seconde van mekaar. Uiteindelijk was de Nederlander Maikel van der Vleuten de snelste van het peloton. Vergezeld van zijn 11-jarige schimmelmerrie Dana Blue (Mr. Blue) kruiste hij de meet in 35.00 seconden en hield zo de overwinning in eigen land. De 2de plaats was voor de Italiaan Michael Cristofoletti. Die stuurde zijn 12-jarige Belony (Balou du Rouet) naar de meet in 35.10 seconden en greep zo dus nipt naast die overwinning.

 

Vervolgens kregen we opnieuw 2 keer een Nederlandse combinatie met op de 3de plaats Jur Vrieling en zijn 13-jarige VDL Glasgow vh Merelsnest N.O.P. (Nabab de Reve). Vrieling wist de klok te stoppen op 35.75 seconden en wist zo nipt Angelique Hoorn van het podium te houden... Die leek met de eveneens 13-jarige Brego R’n B (Namelus R) op weg naar een hele snelle ronde, maar moest op de laatst oxer eventjes terug wat resulteerde in een eindtijd van 35.76 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions