Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 23:34 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Harmegnies en Vermeir scoren

In het Hippisch Centrum de Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg stond vanavond nog de 1.45m hoofdrubriek op de agenda. Maar liefst 20 combinaties wisten zich hierin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Onder hen ook onze landgenoten Maxime Harmegnies met de 11-jarige Checkpoint Chacco (Chacco Blue) en Wilm Vermeir met de 13-jarige Gentiane de La Pomme  (Shindler de Muze). Harmegnies kreeg in de barrage echter een springfout en moest zich tevreden stellen met de 12de plaats. Voor Vermeir was er nog een 16de plaats na twee springfouten.

 

De winst in deze hoofdrubriek was voor de Duitse Sophie Hinners. Zij snelde met haar 11-jarige Vittorio 8 (Valentino Ddh) naar een finishtijd van 36.08 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Het zilver was voor de Ierse ruiter Ivan Dalton. Die zat in het zadel van de 10-jarige Lord BI (Baloubet du Rouet) en wist de klok te stoppen op 36.17 seconden. De Nederlander Lars Kersten, die eerder op de dag al eens 3de was in de 1.35m rubriek, vervolledigde het podium op het de 3de plaats. Hij stuurde de 11-jarige Dobbey (VDL Zirocco Blue) naar een finishtijd van 36.84 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 van het klassement gingen opnieuw naar Duitsland en daarvoor zorgden Philip Rüping met de 10-jarige hengst Chacoon Blue (Chacco Blue) en Michael Viehweg met de 11-jarige Lord Of Pezi (Lord Pezi). Rüping wist de klok te stoppen op 37.65 seconden terwijl Viehweg er 37.79 seconden over deed om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   IVAN DALTON   |   LARS KERSTEN   |   SOPHIE HINNERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions