Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 20:14 - Jumping

CSI2* Oliva: van Paesschen op het podium!

Op de Valencia Arena van de Mediterreanean Equestrian Tour in Oliva stond vanmiddag als laatste rubriek de Gold 1.40m rubriek op het programma. Daarin was er opnieuw een hoofdrol weggelegd voor onze landgenoot Constant van Paesschen. In het zadel van de 10-jarige hengst Verdi Treize (Diamant de Semilly), met wie hij afgelopen zondag ook al een keer 2de was, kwam hij in de 2de fase over de meet in 34.49 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

Winst was er voor de Duitser David Will. Die stuurde de 13-jarige Beau Limit (No Limit) naar een finishtijd van 33.40 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Ook de Argentijn Mariano Ossa wist van Paesschen nog voor te blijven. Hij klokte met de 9-jarige Amiral de Roqueline (Lauterbach) af in 34.00 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Net na van Paesschen kwam dan weer de Ierse amazone Sophie Dalm. Die zette met de eveneens 9-jarige Katana Ter Damme (Quorum de Laubry d’11) de klok stil op 34.88 seconden. De Noorse Cecilie Hatteland sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam met de 11-jarige Axelle M Z (Andiamo Z) binnen in 35.09 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Gregory Wathelet met Bresil de Riverland (Canturano), een 19de plaats voor Patricia Guery met Dream Alive Hero (Erco Van ’t Roosakker) en een 17de en 22ste plaats voor Nicola Philippaerts, dit met de paarden Captain Jack (Der Senaat 111) en H&M Ikker (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   MARIANO OSSA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions