Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 20:00 - Jumping

CSI2* Kronenberg: van de Poel in de top 5!

Vicky van de Poel startte haar dag in het Nederlandse Kronenberg vanmorgen al met een 4de plaats in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Vanmiddag wist ze zich in de 1.35m rubriek echter opnieuw in de top 5 van het klassement te rijden. Vergezeld van de 9-jarige merrie Kastoria Ter Doorn (Diamant de Semilly) kruiste ze in de 2de fase de meet in 31.57 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats in het klassement.

 

Het was de Brit Douglas Duffin die de over winning wist op te eisen. In het zadel van de 9-jarige Fan (Clinton) wist hij een tijd van 29.25 seconden op het scorebord te zetten en slaagde er zo als enige in om onder de grens van de 30 seconden te blijven. Het zilver was voor de Fransman Sofian Misraoui. Die zadelde de eveneens 9-jarige Avisee du Moulinet (Jenny de La Cense) en had er in de 2de fase 30.64 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Ze kregen op het podium het gezelschap van de Nederlander Lars Kersten. Die stuurde de 10-jarige Dora de Ness (Nabab de Reve) rond in 31.33 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan van de Poel was de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa. Die klokte met de 9-jarige Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) af in 31.47 seconden en zag zo net een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan.

 

TAGS   |   DOUGLAS DUFFIN   |   LARS KERSTEN   |   SOFIAN MISRAOUI   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions