Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 19:45 - Jumping

CSI5* Amsterd.: Schoonbroodt start met winst

Celine Schoonbroodt-de Azevedo zorgde tijdens Jumping Mechelen misschien wel voor de verrassing door met een 1 strafpuntje tijd voor het beste Belgische resultaat te zorgen in een zware wereldbekermanche! Die goede prestatie zorgde er onder andere wel voor dat ze deze week ook aan de start verschijnt tijdens Jumping Amsterdam! Schoonbroodt-de Azevedo bedankte meteen voor het vertrouwen en startte haar concours vanmiddag met winst in de 1.40m openingsrubriek. In het zadel van de 10-jarige Venus de l’Eyre (Quick Star) wist ze in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 60.36 seconden en zo de concurrentie te verschalken.

 

De Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida was degene die haar het dichtst kon bedreigen. Als voorlaatste starter in de ring snelde hij met de 12-jarige Hassan van de Wittemoere (Contact Van De Heffinck) door de meet in 60.80 seconden en kwam zo dus een kleine halve seconde tekort om onze landgenote van de troon te stoten. Jeroen Dubbeldam zorgde op de 3de plaats voor de beste Nederlandse prestatie. Hij zadelde de 13-jarige BWP-gefokte Roelofsen Horse Trucks Gioia van het Neerenbosch (Nagano) en vervolledigde het podium na een finishtijd van 60.95 seconden.

 

De Egyptenaar Sameh El Dahan volgde net na het podium op de 4de plaats. Hij kwam over de meet in 61.10 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Electric Z (Erco Van ’t Roosakker). De 5de plaats tenslotte was voor de Duitser Marcus Ehning. Die stuurde zijn eveneens 11-jarige Up des Chaines (Ideal de la Loge) naar de meet in 63.28 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions