Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 15:55 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Net niet voor Thibeau Spits

Thibeau Spits is een van de landgenoten die deze week aan de start komt in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg! Nadat hij zich gisteren al liet opmerken met een 6de plaats in de 1.40m hoge kwalificatierubriek voor de Medium Tour Finale wist hij dat vandaag nog eens over te doen. Meer zelfs, in de tweede 1.40m kwalificatie voor die Medium Tour Finale greep hij zonet met zijn 10-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) maar net naast de wint. In een tabel A in 2 fasen het duo binnen in 32.69 seconden en moest met die tijd enkel de Nederlander Sander Geerink voor zich dulden. Die had met de 9-jarige Grenoble DN (Gaillard De La Pomme) de klok weten te stoppen op 32.48 seconden en voorkwam zo een nieuwe Belgische overwinning.

 

De 3de plaats was voor de Britse ruiter Jamie Wingrove. Die zat in het zadel van de 10-jarige Ephonie P (Vingino) en kruist de meet in 32.77 seconden. De Française Lara Postillon, die met haar stal gevestigd is in het Limburgse Bree, nam de 4de plaats voor haar rekening. Zij klokte af in 33.26 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Dialda (SIEC Vigaro). De 5de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Ann Carton-Grootjans en haar eveneens 11-jarige Irvine Ter Doorn (Toulon). Zij zette de klok stil op 33.47 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Maxime Harmegnies met Rigoletto LS (Carusso LS) en een 19de plaats voor Piet Calmeyn met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck).

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   JAMIE WINGROVE   |   SANDER GEERINK   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions