Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2019 11:20 - Jumping

CSI1* Oliva: Gill Cools domineert!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva kregen we zonet opnieuw een Belgische overwinning! In de Bronze 1.35m rubriek stond er namelijk geen maat op de jonge Gill Cools! Ze verscheen in deze tabel A rechtstreeks op tijd met 2 paarden aan de start en nam ook de eerste 2 plaatsen in het klassement voor haar rekening. Winnen deed ze met de 10-jarige Valentino D Auge (Guarana Champeix), met wie ze vorige week ook al enkele keren de prijzen wist te halen. Met een finishtijd van 66.35 seconden wat ze beduidend sneller dan de concurrentie. Voor haar 2de plaats kon ze dan weer rekenen op de 16-jareige Winsey (Guidam). Ditmaal deed ze er 69.03 seconden over de finish te bereiken.

 

De 3de plaats was voor de Française Rose de Balanda. Die zat in het zadel van de 12-jarige Tzara Belin (Toulon) en verzekerde zich van een podiumplaats na een chronotijd van 69.14 seconden. De Britse Nissi Sabina Ladell haalde dat podium dan weer net niet... Zij stuurde de 14-jarige Ayonie (Furore) rond in 69.15 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Canadees Wyndham St. John legde nog beslag op de 5de plaats. Hij klokte met de 10-jarige Erasure SR (Cardento VDL) af in 71.24 seconden.

 

Verderop in het klassement wist ook Boris Berrittella zich nog te klasseren. Hij werd 12de met de 11-jarige Clooney van de Smis (Quick).

 

TAGS   |   GILL COOLS   |   ROSE DE BALANDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions