Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 23:48 - Jumping

CSI2* Kronenb.: T. Spits net buiten de top 5

Terwijl op de West Arena van het Hippisch Centrum De Peelberen in Kronenberg vanavond de kwalificatierubriek voor de Grote Prijs gesprongen werd vond er op de East Arena nog een andere 1.40m rubriek plaats. Deze kwalificatierubriek voor de Medium Tour Finale was met 107 combinaties aan de start meer als goed gevuld! Het beste Belgische resultaat kwam van de jonge Thibeau Spits! Vergezeld van zijn 10-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) wist hij deze speedproef een tijd van 61.70 seconden op het scorebord te zetten en strandde daarmee net buiten de top 5 van het klassement.

 

Het waren de Franse ruiters die domineerden met op kop Robinson Maupiler, die met zijn stal gevestigd is bij Karel Cox! Maupiler, die zich de laatste weken al meermaals in de prijzen wist te rijden op verschillende internationale concoursen, kruiste met de 8-jarige Gladdys (Vigaro) de meet in 56.53 seconden en wist daarmee zijn landgenoot Guillaume Foutrier naar de 2de plaats te verwijzen. Foutrier kwam met de 10-jarige Fairness Hero Z (Flipper D’Elle) binnen in 57.40 seconden en kwam daarmee een kleine seconde tekort voor winst. De 3de plaats was dan weer voor de Deense amazone Jennifer Pedersen. Die zat in het zadel van de 11-jarige Dree Boeken’s Sandros Roeschen (Sandro Boy) en toverde een tijd van 60.29 seconden op het scorebord.

 

De Bulgaarse ruiter Rossen Raitchev nam dan weer de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de 10-jarige Enjoy (Chello III VDL) de klok stil op 60.36 seconden en strandde daarmee net naast het podium. Mohamad Mogheeth Al Shehab tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij finishte met de 12-jarige Mr Indoly Grey (Indorado) in 61.24 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 14de plaats voor Piet Calmeyn met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck) en een 19de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions