Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 23:29 - Jumping

CSI2* Kronenb.: C. Philippe wint opnieuw!

Onze landgenote Charlotte Philippe is uitstekend begonnen aan haar concours in het Nederlandse Kronenberg! Nadat ze vanmiddag de dag al startte met winst in de rubriek voor de 7-jarige paarden was ze vanavond ook de beste in de 1.40m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs van zondag! Samen met haar 9-jarige Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) snelde ze in deze tabel A tegen de klok naar een finishtijd van 55.98 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden.

 

De Italiaanse Daniele Augusto Da Rios was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij kwam met de eveneens 9-jarige American (Baedeker) echter binnen in 58.83 seconden en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in onze landgenote. De 3de plaats was voor de in Nederland gevestigde Australiër James Paterson – Robinson. Die zat in het zadel van de ook al 9-jarige Farmgraaf (Verdi TN) en wist de klok te stoppen op 58.83 seconden.

 

Jens Van Grunsven zorgde op de 4de plaats voor de beste Belgische prestatie. Hij stuurde de 12-jarige Cika (Can Cun la Silla) rond in 59.12 seconden en moest zo wel tevreden zijn met een plaats net naast het podium. Ook Bunoit Moeskops komt deze week aan de start in de Peelbergen. Hij snelde met de 9-jarige Damore vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly) door de meet in 59.77 seconden en legde zo nog beslag op de 5de plaats.

 

Verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Vicky van de Poel met Frenchy Vds (Cornet Obolensky) en een 11de plaats voor Thibeau Spits met Jacobien Dwerse Hagen (Va Vite).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions