Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 22:05 - Jumping

CSI2* Oliva: N. Philippaerts net niet...

Onze landgenoten blijven de goede prestaties opstapelen op deze tweede week van de Mediterreanean Equestrien Tour in het Spaanse Oliva Nova! In de Gold 1.45m rubriek, de hoofdrubriek van de dag, waren het vanmiddag Nicola Philippaerts en Jean-Christophe de Grande die zich in de picture wisten te springen! Nicola Philippaerts kwam zelfs maar net tekort voor de overwinning... Vergezeld van de 10-jarige hengst High Nitro (Empire) snelde hij naar een finishtijd van 68.39 seconden en moest daarmee enkel de Brit Lance Whithouse voor zich dulden. Die had met de 9-jarige Bazento (Argento) een tijd neergezet van 67.67 seconden en voorkwam zo een nieuwe Belgische overwinning.

 

Jean-Christophe de Grande strandde dan weer net naast het podium... Hij zat in het zadel van de 10-jarige Belano Vd Wijhoeve Z (Berlin) en wist een tijd van 69.61 seconde op het scorebord te zetten. Tussenin wist de Argentijn Mariano Ossa zich nog wel te verzekeren van een podiumplaats. Hij klokte met de 9-jarige Amiral de Roqueline (Lauterbach) af in 68.81 seconden en werd daarmee dus 3de. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Ier Cameron Hanley. Die kruiste met de 8-jarige Shuttle 2 (Stakkato) de meet in 70.26 seconden.

 

Verder wist ook Jérôme Guery zich opnieuw te klasseren. Hij werd na ook een foutloze omloop 19de met Exxon Hedonist (Ogano Sitte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions