Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 15:40 - Jumping

CSIYH1* Kronenb: C. Philippe start met winst

Voor de tweede week op rij wordt er bij onze Noorderburen internationaal gesprongen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Het waren de 7-jarige paarden die er vanmiddag de spits mochten afbijten en het was direct een Belgische amazone die de eerste overwinning wist op te eisen! Charlotte Philippe zadelde namelijk haar SBS-gefokte Godiva S (Andiamo – F: Albert Peffer) en wist de concurrentie te verschalken na een chronotijd van 26.82 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Guillaume Foutrier, die de SF-gefokte Clin Doeil du Paradis (Stakkato – F: M. Christophe Decret) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 27.68 seconden en was zo net iets sneller dan de Zweedse ruiter Douglas Lindelöw. Die snelde met de Oldenburg-gefokte Daluna Old (Calido I – F: Tanja Lasarzik) naar een finishtijd van 27.85 seconden en werd zo 3de.

 

Op plaats 4 kregen we met Harrie Wiering de eerste Nederlander in het klassement. Hij finishte met de Zangersheide-gefokte Gweedore Vd Groote Kamps Z (Glasgow Van Het Merelsnest N.O.P. – F: Dhr E. Bakker) in 28.44 seconden en strandde zo net naast het podium. De Poolse ruiter Jaroslaw Skrzyczynski sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij rekende voor deze openingsrubriek op de Holstein-gefokte Lucky Start (Larcon – F: Uwe Bruhn) en kruiste de meet in 28.63 seconden.

 

Iets verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Bunoit Moeskops met Memphis Van ’T Hulgenrode (Elvist Ter Putte – F: Stal De Ridder BVBA).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions