Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 15:06 - Algemeen

Twee nieuwe sterren voor Zangersheide

Tijdens de afgelopen BWP hengstenkeuring investeerde Stoeterij Zangersheide in twee jonge en veelbesproken hengsten; Querido VG (Dominator Z) en Quickly van ’t Zorgvliet (Flipper d’Elle).

Van hengstenhouder Erik De Winter en fokker Nick Van Gorp werd de indrukwekkende Dominator Z -zoon Querido VG gekocht. Querido VG is ook een halfbroer van Jeroen De Winter’s Leandro VG die vorige maand nog een tweede plaats behaalde bij de 7-jarige hengsten op Jumping Mechelen. Querido VG viel tijdens de hengstenkeuring twee dagen op met zijn krachtige afdruk, vermogen en uitstekende achterhand.

De tweede nieuwkomer in Lanaken is Quickly van ’t Zorgvliet, een zoon van Laurent Goffinet’s wereldberoemde Flipper d’Elle uit de merrie Verona van ’t Zorgvliet. Verona is ook gekend als moeder van de kwaliteitsvolle vererver Doré van ’t Zorgvliet en van de 1m50 springende Hautesse van ’t Zorgvliet. Haar zus Contesse van ’t Zorgvliet is op haar beurt de moeder van Kevin Staut’s GP hengst For Joy van ’t Zorgvliet! Het betreft een stam die barst van de kwaliteit en dat toont ook de mooie Quickly van ’t Zorgvliet, een bijzonder voorzichtige hengst die beschikt over een atletisch vermogen. Een belofte voor de toekomst!

Fokkers kunnen deze twee nieuwkomers samen met de vaste waarden van Stoeterij Zangersheide leren kennen op 9 en 10 maart tijdens de opendeurdagen van de stoeterij in Lanaken.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions