Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 15:02 - Jumping

CSI2* Oliva: Winst voor van Paesschen!

Op de Oliva Nova Arena stond er vanmorgen als eerste rubriek de Gold 1.40m rubriek op het programma. Daarin kwamen onze landgenoten weer bijzonder sterk voor de dag met op kop Constant van Paesschen en zijn 10-jarige Vendetta Treize (Diamant de Semilly). Van Paesschen, die zich vorige week ook enkele keren in de prijzen wist te rijden, zette de klok stil op 60.33 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

Tot die concurrentie behoorde ook onze landgenoot Jean-Christophe de Grande. Die was vergezeld van de 9-jarige Kanto Quality (Chacco Blue) en moest uiteindelijk genoegen nemen met de 2de plaats na een finishtijd van 60.36 seconden. Beide landgenoten kregen op het podium het gezelschap van de Zwitserse Marie Etter Pellegrin. Die rekende voor deze rubriek op de 8-jarige Baccarat du Tertre (Putch des Isles) en finishte in 61.62 seconden.

 

Net naast het podium strandde de in ons lang gevestigde Nederlander Johnny Pals. Die zadelde de 10-jarige merrie Balou Z (Balou du Rouet) en wist de eindmeet te bereiken in 62.16 seconden. De Nieuw-Zeelandse Samantha Mcintosh sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij stuurde haar 9-jarige Alaid de Chez Nous (Ogano Sitte) rond in 62.34 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Urfee des Luthiers (Heartbreaker) en een 16de plaats voor Patricia Guery met Dream Alive Hero (Erco van ’t Roosakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions