Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2019 07:29 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Guery domineert finale 7j!

Onze landgenoot Jérôme Guery komt ook deze week aan de start op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! In de finalerubriek voor de 7-jarige paarden was hij gisteren de ‘man in vorm’ met 2 podiumplaatsen als resultaat! Met de Zangersheide-gefokte Nice Guy Z (Nonstop – F: Herman Vanlaer) mocht hij bovenaan dat podium plaatsnemen. In een barrage waarvoor zich 16 combinaties wisten te plaatsen snelde hij naar een finishtijd van 37.41 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Met de SF-gefokte Cambridge de Hus (Conrad De Hus – F: Haras De Hus & Xavier Marie) nam hij dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Dit na een chronotijd van 38.45 seconden.

 

De Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli wist zich daar nog net tussenin te nestelen. Zij stuurde haar Cosa Bastante (Conthargos – F: Saskia Mehlhorn) naar een finishtijd van 37.98 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. De andere 2 plaatsen in de top 5 gingen naar Duitsland en daarvoor zorgde Marc Bettinger en Janne F. Meyer-Zimmermann. Bettinger had Trinity d’I (Toulon – F: Isabel Balitzer-Domon) onder het zadel en deed er 39.44 seconden over om zijn barrage af te leggen terwijl Meyer-Zimmermann met Quim 2 (Quiwi Dream – F: Carsten Lauck) binnenkwam in 39.78 seconden.

 

Naast Guery waren er nog verschillende landgenoten die de prijzen wisten te halen. Zo was er een 6de plaats voor Kelly Vandousselaere met Cresswell Lvp Z (Casall – F: Lvp Stables), een 7de plaats voor Lieven Devos met Miro (Diamant de Semilly – F: Brutsaert), een 13de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Tinka’s Fee Sauveniere Z (Tinka’s Boy – F: Fabienne Fdlh + Daigneux Lange) en een 14de plaats voor opnieuw Lieven Devos, ditmaal met Dawa de Greenbay Z (Diarado – F: Stephane Chantot).

 

TAGS   |   ANGELICA AUGUSTSSON   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions