Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/01/2019 21:59 - Fokkerij

€17.000 euro voor veilingtopper BWP Online!

In navolging van de BWP Top Stallion Auction die afgelopen zaterdag al plaatsvond in het Azelhof in Lier werden er gisterenavond ook nog enkele hengsten online geveild! Tot 20.00u kon er geboden worden op 9 hengsten die afgelopen weekend de tweede dag van het vrijspringen net niet haalden.

 

Het hoogste bod kwam op Quashai Van ’t Kieveld, een zoon van Tangelo Van De Zuuthoeve uit de merrie Campiola Van Den Hoendrik (Orlando). Hij werd verkocht voor een bedrag van 17.000 euro. Quashai is tevens een halfbroer van Malle Babbe Van ’t Kieveld (Emerald Van ’t Ruytershof), die tijdens het Wereldkampioenschap voor Jonge Paarden in Lanaken nog te zien was onder het zadel van de Canadees David Arcand.

 

Voor een bedrag van 9000 euro werd dan weer Qui Que Bou Van De Eedthoek verkocht. Deze Qui Que is een zoon van Kafka Van De Heffinck, die momenteel het mooie weer maakt onder het zadel van Rodrigo Giesteira Almeida, en tevens een halfbroer van de gekeurde hengst Magic Star van de Eedthoek (H&M Zilverstar T).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions