Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2019 22:41 - Jumping

Jérôme Guery 3de in de CSI2* GP van Oliva!

In het Spaanse Oliva Nova werd de eerste week van de Mediterranean Equestrian Tour vanmiddag afgesloten met de CSI2* GP! Maar liefst 23 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden. Een van hen was onze landgenoot Jérôme Guery met zijn 10-jarige Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan). Guerye stuurde de zwarte ruin naar een finishtijd van 42.33 seconden en stond daarmee uiteindelijk nog net op het podium!

 

Het was de Nederlandse amazone Sanne Thijssen die deze eerste GP op haar naam wist te schrijven. De dochter van Leon Thijssen kwam als allerlaatste in de ring met haar 13-jarige Bulavsco (Verdi TN) en wist een tijd van 41.72 seconden op het scorebord te zetten! De Braziliaan Pedro Veniss moest daardoor genoegen nemen met de 2de plaats... Veniss stond met zijn 14-jarige For Felicia (For Pleasure) lange tijd  aan de leiding na een chronotijd van 42.09 seconden, maar moest dus in extremis toch nog de winst uit handen geven.

 

Net na Guery kwam de Duitser David Will, die de 13-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) onder het zadel had. Zij kwamen door de meet in 42.51 seconden en kwam zo nipt tekort voor een plaatsje op het podium. Ook Marlon Modolo Zanotelli was een van de barragisten met zijn 10-jarige J-Figyelem (Vingino). Hij klokte af in 42.72 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 16de plaats voor Constant van Paessschen met Isidoor van de Helle (Canturo) en een 23ste plaats voor Jean-Christophe de Grande met Belano Vd Wijnhoeve Z (Berlin).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   PEDRO VENISS   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions