Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2019 16:46 - Jumping

Zoe Conter 5de in de CSI2* GP van Wellington

Op het Winter Equestrian Festival in Wellington stond gisterenavond plaatselijke tijd de CSI2* Grote Prijs op het programma. Zoe Conter wist zich in deze 1.45m rubriek te plaatsen voor de barrage met haar 10-jarige Dragonfly de Longchamps (Clinton). Conter wist het in die barrage opnieuw foutloos te houden en strandde uiteindelijk op de 5de plaats na een finishtijd van 39.926 seconden.

 

De winst was voor de Canadees Mario Deslauriers. Die zette met de 9-jarige Amsterdam 27 (Catoki) een chronotijd van 36.591 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Lauren Hough. Die zat in het zadel van de inmiddels 17-jarige Valinski S (Nijinski) en finishte in 37.281 seconden. De 3de plaats was voor de Ierse ruiter Captain Brian Cournane en de 10-jarige Armik (Armitage). Zij hadden er 38.486 seconden voor nodig om hun barragerit tot een goed einde te brengen. Net naast het podium stond nog de Colombiaan Juan Pablo Betancourt. Die snelde met de 9-jarige My Way (Mylord Carthago) door de meet in 38.725 seconden en nam zo plaats 4 voor zijn rekening.

 

TAGS   |   CAPTAIN BRIAN COURNANE   |   LAUREN HOUGH   |   MARIO DESLAURIERS   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions