Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2019 16:02 - Jumping

CSI2 Oliva: van Paesschen grijpt naast winst

Onze landgenoot Constant van Paesschen heeft vanmorgen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva net naast de overwinning gegrepen in de Silver 1.40m rubriek... Van Paesschen zadelde voor deze rubriek de 10-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly), waarmee hij donderdag tijdens de openingsdag van de CSI2* competitie ook 7de werd. In een tabel A in 2 fasen wist het duo de klok te stoppen op 25.51 seconden en kwam daarmee 2 honderdsten va neen seconde tekort voor de overwinning.

 

Die moesten ze laten aan de Canadees Jonathan Ding, die de 12-jarige Super Micke (Artist) onder het zadel had. Net na van Paesschen kwam de Argentijn Mariano Ossa met de 9-jarige Amiral de Roqueline (Lauterbach). Zij kruisten de meet in 26.43 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

De 4de plaats was voor de Britse amazone Emma Stoker. Samen met haar 15-jarige Townhead Annie (Contendro I) snelde zij naar een finishtijd van 26.64 seconden en wist daarmee nipt de Nederlandse Sanna Thijssen achter zich te houden. Die sloot met haar 11-jarige It’s ME (Cicero Z Van Paemel) de top 5 van het klassement af na een chronotijd van 26.69 seconden.

 

Verderop in het klassement wisten ook Jean-Christophe de Grande en Nicola Philippaerts zich nog te klasseren. De Grande werd 9de met de 9-jarige Kanto Quality (Chacco Blue), terwijl Philippaerts met de 8-jarige Quincasco Van ’T Koningshof Z (Quinar) plaats 15 voor zijn rekening nam.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   JONATHAN DING   |   MARIANO OSSA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions