Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2019 15:48 - Jumping

CSI1* Oliva: Cools net naast het podium...

De slotdag van de eerste week van de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva startte vanmorgen met Bronze 1.30m rubriek. Daarin wist onze landgenote Gill Cools zich opnieuw een plaats in de top 5 van het klassement op te eisen. Vergezeld van de 10-jarige Valentino D Auge (Guarana Champeix), waarmee zo al de voorbije 2 dagen de prijzen wist te halen, snelde ze in de 2de fase naar een finishtijd van 36.62 seconden en strandde daarmee net naast een podiumplaats...

 

Winst was er voor de Fransman Alexandre Fichaux, die in het zadel zat van de  8-jarige Star de l’Escaut (Stolzenberg). Hij kwam over de meet in 34.42 seconden en stond zo bovenaan het klassement. De Britse Joanne Mcglory wist met haar 16-jarige Darcobal Fravanca (Darco) het dichtst in de buurt te komen.... Ze kwam echter 35 honderdsten van een seconde tekort om Fichaux van de troon te stoten. Ook de Française Alexandra Spenlenhauer wist het nog sneller te doen dan Cools. Hij zette met de 11-jarige Dew Drop (Ultimo) de klok stil op 36.17 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. Aude Merle Boudet, een landgenote van Spenlenhauer, nam de 5de plaats voor haar rekening. Zij had er 36.67 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Bronze 1.20m rubriek

 

In de Bronze 1.20m rubriek was vanmiddag Vincent de Reys nog een van de prijswinnaars. Na een dubbele foutoze omloop werd hij 8ste met de 13-jairge Winning Star (Winningmood Van De Arenberg).

 

Hier was het de Zwitserse Clara Bruchez die met de overwinning ging lopen. Zij stuurde in de 2de fase de 13-jarige Classic Chocolate (Colander N) rond in 23.45 seconden en was daarmee bij 1.5 seconden sneller dan haar eerste achtervolger. Die eer was weggelegd voor de Britse Nissi Sabina Ladell en haar 9-jarige Exclusive Vant Schaaphof (Emilion Vant Schaaphof). Zij kruiste de meet in 24.80 seconden. De 3de plaats was nog voor de Amerikaanse Tiare Marin Raa Cockcroft. Die finishte met de 11-jarige Cassinia 2 (Cassin 2) in 24.86 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions