Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2019 00:12 - Jumping

PHC Lier: Vermeiren en Mr Uno-K winnen 7j!

De eerste manche van de PAVO Hengstencompetitie 2018 werd zonet in Lier afgesloten met de rubriek voor de 7-jarige hengsten. 14 combinaties verschenen er in de ring om een gooi te doen naar de overwinning. Jan Vermeiren kwam daarin weer als grote winnaar uit de bus en wist zich met 2 paarden te klasseren in de top 5 van het klassement! Winnen deed hij met de Zangersheide-gefokte Mr Uno- Van ’t Kattenheye (Numero Uno – F: Tony Raman & Annemarie Strobbe), met wie hij vorig jaar ook al de klassieke cyclus voor 6-jarige paarden wist te winnen. Als laatst starter in de ring zette Vermeiren alles op alles wat resulteerde in een finishtijd van 30.59 seconden.

 

Net als tijdens Jumping Mechelen moest Bart Anthonissen met zijn BWP-gefokte Mr Blue C (Mr. Blue – F: Cyriel Lanslots) de duimen leggen tegen Vermeiren. Anthonissen wist de klok te stoppen op 31.99 seconden en moest zo in extremis vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats was voor Guy Beyers en zijn BWP-gefokte Mithras de Regor (Elvis Ter Putte – F: Familie Veldeman), de eindwinnaar van de hengstencompetitie van vorig jaar. Zij kruisten de meet in 32.06 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

Jan Vermeiren nam naast de overwinning ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Als 2de starter stuurde hij de BWP-gefokte Mr. Idos S (Plot Blue – F: Starhorses N.v.) naar een finishtijd van 32.10 seconden. De Duitse amazone Angelique Rüsen sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zat in het zadel van de Westfaals-gefokte Brunetti 6 (Balous Bellini – F: Ludger Gripshöver) en bereikte de eindmeet in 39.57 seconden.

 

Klik hier voor de uitslag

Klik hier voor alle foto's

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   GUY BEYERS   |   JAN VERMEIREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions