Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2019 19:26 - Jumping

PHC Lier: 29 foutlozen bij de 5-jarigen

Inmiddels hebben ook de 5-jarige hengsten er hun eerste manche van de PAVO Hengstencompetitie 2018 opzitten! In vergelijking met de 4-jarige hengsten werd het basisparcours licht aangepast. In de lijn langs de tribune werd namelijk een extra hindernis geplaatst waardoor de moeilijkheidsgraad ook net iets hoger kwam te liggen. Dat toonde zich ook meteen in de resultaten. Weinig of geen ruiters kwamen echt in de problemen, maar hier en daar werd er toch een balk uit de lepels gesprongen.

 

Uiteindelijk slaagden er 29 van de 50 combinaties in om deze eerste manche foutloos af te leggen, wat procentueel overeenkomt met het aantal foutlozen bij de 4-jarige hengsten. Zo slaagden Rachel Steffen, Tim Van Den Broeck, Olivier Van Roosbroeck en Dieter Vermeiren erin om ieder 2 hengsten foutloos aan de eindmeet te brengen.

 

Klik hier voor de uitslag

Klik hier voor alle foto's


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions