Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2019 17:39 - Jumping

CSI2* Oliva: N. Philippaerts komt net tekort

Terwijl Olivier Philippaerts deze week aan de start komt in het Duitse Leipzig is broer Nicola afgereisd naar de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. In de Silver Grote Prijs over een hoogte van 1.40m greep de Limburger vanmiddag net naast de overwinning met de 11-jarige H&M Ikker (Ogano Sitte). In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen kwam Philippaerts over de meet in 39.44 seconden en moest daarmee de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubitt voor zich dulden. Die had met de 10-jarie Encore (Nabab de Reve), waarmee ze donderdag ook al 2de was, de klok stilgezet op 39.19 seconden en wist zo Philippaerts van de overwinning te houden.

 

De 3de plaats was voor de Turkse ruiter Derin Demirsoy, die in het zadel zat van de 9-jarige Koblenz Vd Middelstede (Diktator van de Boslandhoeve). Zij wisten in de barrage de klok te stoppen op 41.60 seconden en verzekerden zich zo ook van een plaatsje op het podium. De 4de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Patricia Guery met de 10-jarige Dream Alive Hero (Erco Van ’t Roosakker). Guery kruiste de meet in 42.86 seconden en greep zo nipt naast een podiumplaats. De Duitser Holger Wenz nam nog de 5de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de 10-jarige Campino 461 (Chacco Blue) naar de eindmeet in 45.64 seconden.

 

TAGS   |   DERIN DEMIRSOY   |   LISA CUBITT   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions