Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2019 14:26 - Jumping

CSIYH1* Leipzig: Winst voor O. Philippaerts!

Naast de CSI5* competitie mogen deze week in het Duitse Leipzig ook de jonge paarden opnieuw hun kunnen tonen! In de rubriek voor de 8-jarige paarden was er daar vanmiddag een Belgische overwinning dankzij Olivier Philippaerts en zijn SBS-gefokte Freesby de Vy (r.O.) (Deister), waarmee hij in september ook nog een rubriek wist te winnen op de eerste editie van Jumping Waregem. Philippaerts loodste zijn schimmelmerrie door het parcours in 57.70 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Christian Kukuk, die rijdt voor de stal van Ludger Beerbaum. Kukuk zat in het zadel van de Brandenburg-gefokte Creature (Colestus) en wist een chronotijd van 57.97 seconden op het scorebord te zetten. De 3de plaats was voor onze landgenoot Karel Cox, die ook donderdag tijdens de openingsdag al het podium wist te halen. Hij kwam samen met zijn Oldenburg-gefokte Cava (Cadensky) over de meet in 58.55 seconden.

 

Wereldkampioen 7-jarige paarden Solid Gold Z (Stakkato Gold) en de Duitser Christian Ahlmann namen vervolgens de 4de plaats voor hun rekening. Zij deden er 58.75 seconden over om de finish te bereiken en moesten zo uiteindelijk  genoegen nemen met de eerste plaats naast het podium. De Oostenrijker Max Kühner sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde het Duitse Sportpaard Elektric Blue P (Eldorado Van De Zeshoek) naar een finishtijd van 61.62 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   KAREL COX   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions