Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2019 14:03 - Jumping

CSI1 Oliva: Cools en Berrittella in de top 5

Onze landgenoten Gill Cools en Loris Berrittella hebben zich vanmorgen opnieuw in de prijzen gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva! In de Bronze 1.40m rubriek wisten beiden zich te verzekeren van een plaats in de top 5 van het klassement. Gill Cools, die gisteren nog tot tweemaal toe genoegen moest nemen met de 2de plaats in het klassement, deed dat met haar 10-jarige Valentino D Auge (Guarana Champeix). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam zij door de meet in 69.12 seconden en legde daarmee beslag op de 4de plaats in het klassement. Berrittella volgde na Cools op de 5de plaats. Hij had opnieuw de 11-jarige Clooney van de Smis (Quick) onder het zadel en wist de tijd te stoppen op 69.68 seconden.

 

Het werd opnieuw een Spaanse overwinning dankzij Luis Plaza-Vidal en de 13-jarige Bijoux (Babouche vh Gehucht Z). Zij kruisten de meet in 65.45 seconden en wisten zo de concurrentie met veel gemak achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Spanjaard Sebastien Magis en de 9-jarige Arnac de Prechat (Jarnac). Zij klokten af in 67.55 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in de Spanjaard. De laatste die het nog sneller wist te doen dan onze landgenoten was de Zwitserse Maia Pictet. Zij stuurde haar eveneens 9-jarige Kalid de Muze (Tinka’s Boy) naar een tijd van 68.80 seconden.

 

Bronze 1.10m rubriek

 

Gestart werd er vanmorgen op de Oliva Arena echter met de Bronze 1.10m rubriek en daarin was Vincent de Reys een van de prijswinnaars. Vergezeld van de 14-jarige For Ever van de Helle (For Pleasure) wist hij het in beide fases foutloos te houden en werd hij 7de na een chronotijd van 34.43 seconden.

 

De winst was hier voor de Amerikaanse Alexis Stein, die in het zadel zat van de 10-jarige Air Rose Z (Air Jordan Z). Zij wisten de concurrentie te verschalken na een finishtijd van 27.70 seconden.

 

TAGS   |   GILL COOLS   |   LORIS BERRITTELLA   |   LUIS PLAZA - VIDAL   |   MAIA PICTET   |   SEBASTIEN MAGIS   |   VINCENT DE REYS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions