Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2019 21:18 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Clemens 8ste in Qualifier GP

In het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg wisten zich vanavond 17 combinaties te plaatsen voor de barrage in de Prijs Parkhotel Horst, de 1.45m hoge kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van aanstaande zondag. Een van hen was onze landgenoot Pieter Clemens, die afgelopen zondag nog de CSI2* Grote Prijs van Opglabbeek wist te winnen. De stalruiter van Jos Lansink wist het met zijn 9-jarige Fortaleza (Sydney) ook in de barrage foutloos te houden en strandde op de 8ste plaats na een finishtijd van 30.06 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Britse amazone Louise Saywell. Vergezeld van de 11-jarige merrie Golden Wave OL (Nartago) snelde zij door de meet in 27.75 seconden en wist zo de overige deelnemers te  verschalken. Net na Saywell kwam de Nederlander Eric van der Vleuten. Die zadelde zijn 13-jarige Wunschkind 19 (Casall) en wist de eindmeet te bereiken in 28.44 seconden. Ook mee op het podium stond de Fransman Guillaume Foutrier. Die kruiste de meet in 28.46 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Fairne Hero Z (Flipper D’Elle).

 

Plaats 4 was voor de Duitser Jens Braackmann met de 13-jarige Carmen 255 (Cornet Obolensky). Zij wisten de klok te stoppen op 28.58 seconden en wisten zo nipt de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida voor te blijven. Die vervolledigde na een finishtijd van 28.92 seconden de top 5 van het klassement met de 9-jarige BWP-gekeurde hengst Kafka Van De Heffinck (Calvaro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions