Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2019 21:00 - Jumping

CSI2* Oliva: Guery 8ste in rankingproef!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva stond vanmiddag de eerst Longines Rankingproef op het programma. In deze 1.45m hoge tabel A in 2 fasen was er een 8ste plaats voor onze landgenoot Jérôme Guery en zijn 10-jarige Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan), waarmee hij in Mechelen ook nog in 2 rubrieken wist te schitteren. Guery snelde door de meet in 30.05 seconden en sprokkelde zo weer enkele rankingpunten.

 

De overwinning was voor de Fransman Julien Epaillard, die vorige week in het Limburgse Sentower Park nog 3 rubrieken wist te winnen. Epaillard kwam over de finish in 27.81 seconden en kon daarvoor rekenen op zijn 13-jarige Safari D Auge (Diamant de Semilly). De 2de plaats was voor de Deen Soren Pedersen. Die was vergezeld van de 10-jarige Tailormade Chabalou (Chacco Blue) en wist de klok te stoppen op 29.21 seconden. De Spanjaard Diana Marsa-Lafarge nam vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de eveneens 10-jarige Andi D Emiralia (Diamant de Semilly) rond in 29.32 seconden.

 

Wie het podium net niet haalde was de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac... Zij kruiste met de ook al 10-jarige Rubio Monocoat Electric (Ukato) de meet in 29.41 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Fransman Aldrick Cheronnet sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 13-jarige Atlantys By Wisbecq (Argentinus) de klok stil op 29.43 seconden.

 

Naast Jérôme Guery wist ook Kelly Vandousselaere zich te klasseren. Zij werd 14de met haar Scato van de Molenbrug Z (Scendix).

 

TAGS   |   DIANA MARSá-LAFARGE   |   JEROME GUERY   |   JULIEN EPAILLARD   |   SOREN PEDERSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions