Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2019 20:41 - Jumping

CSI5* Leipzig: de Luca snelt naar winst!

In het Duitse Leipzig verschenen de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanmiddag opnieuw in de ring in de IDEE Kaffee-Preis, een 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd. Het was de Italiaan Lorenzo de Luca die de eindlaureaat werd met de 9-jarige Evita van ’t Zoggehof (Golden Hawk). De stalruiter van Stephan Conter wist de klok te stoppen op 50.67 seconden en zo de concurrentie voor te blijven.

 

Net na de Italiaan kwam de Duitser Christian Ahlmann. Die zat in het zadel van de eveneens 9-jarige Atomic Z (Cumano) en kwam na een chronotijd van 50.73 seconden uiteindelijk 6 honderdsten van een seconde tekort om de Luca van de troon te stoten. Plaats 3 was voor de Zwitserse snelheidsduivel Pius Schwizer. Die snelde met de 11-jarige Cina Donna AWR (Chacco Blue) door de meet in 51.23 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven in Duitsland en daarvoor zorgden Tobias Meyer en Jan Wernke. Meyer bracht de 12-jarige Coeur de Lion (Carenzo) aan de meet in 52.08 seconden terwijl Wernke er met de 13-jarige Queen Rubin (Quidam’s Rubin) 52.51 seconden over deed om de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   LORENZO DE LUCA   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions