Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2019 11:28 - Jumping

CSI2* Oliva: Podiumplaats voor Strubbe!

In het Spaanse Oliva Nova startte de dag vanmorgen met de Gold 1.35m rubriek. Daarin wist Elisa Strubbe zich opnieuw in de kijker te rijden. In het zadel van de 13-jarige Soir des Quarts (Hermes d’Authieux) snelde de West-Vlaamse amazone naar een finishtijd van 59.62 seconden en verzekerde zich zo net van een plaatsje op het podium.

 

Bovenaan het klassement stond opnieuw de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre met haar 10-jarige Taormina (Toulon). Het duo wist de klok te stoppen op 55.44 seconden en was zo net als gisteren de beste. Ook de Ierse Sophie Dalm wist Strubbe nog voor te blijven. Zij finishte met de 9-jarige Katana Ter Damme (Quorum de Laubry d’11) in 55.80 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Net na het podium kwam de Nieuw-Zeelandse Samantha Mcintosch. Die zadelde de 10-jarige James S (Verdi TN) en wist een tijd van 60.58 seconden op het scorebord te zetten. De Duitser Holger Wenz nam opnieuw de 5de plaats voor zijn rekening. Wenz, die gisteren in de Silver 1.35m rubriek ook al 5de werd, klokte met de 8-jarige Cantucardi (Canturo) af in 60.93 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Leon of the Paddockx Z (Levisto) en een 9de plaats voor Nicola Philippaerts met Quincasco Van’T Koningshof Z (Quinar Z).

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   MARIEL VICTORIA AGUIRRE   |   SOPHIE DALM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions