Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2019 07:01 - Jumping

CSI2* Oliva: de Grande snelt naar winst!

Nadat hij gisteren eerder op de dag nog genoegen moest nemen met de 2de plaats had onze landgenoot Jean-Christophe de Grande gisterenavond toch zijn overwinning te pakken op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova. In de Silver 1.35m rubriek was hij de beste met de 9-jarie Kimono Vd Bisschop (Ogano Sitte). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam hij over de meet in 59.41 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt nog iemand die zich eerder op de dag al eens in de prijzen wist te rijden. Zij stuurde de 10-jarige Encore (Nabab de Reve) rond in 60.89 seconden. De 3de plaats was voor de Brite Joanne Mcglory, die de 12-jarige Triomphe Kervec (Kannan) onder het zadel had. Zij kruist de meet in 61.81 seconden en wist zo haar landgenote Jodie Hall Mcateer van het podium te houden. Die kwam met de 12-jarige Carabelle (Lord Z) binnen in 62.08 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats in het klassement. Plaats 5 was nog voor de Duitser Holger Wenz, die vergezeld was van de 10-jarige Campino 461 (Chacco Blue). Zij wisten de klok stil te zetten op 62.88 seconden.

 

Naast de overwinning van de Grande was er nog een 12de plaats voor Gudrun Pateet met Fantasie Vhw Z (Filou de Muze) en een 14de plaats voor Patricia Guery met Dream Alive Hero (Erco van ’t Roosakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions