Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2019 22:59 - Jumping

CSI5* Leipzig: O. Philippaerts wordt 11de

Na de rubrieken voor de 7- en 8-jarige paarden mochten vanavond in Leipzig ook de ruiters en amazones van de CSI5* competitie aan hun concours beginnen. In de openingsrubriek over een hoogte van 1.45m was er daar een 11de plaats voor Olivier Philippaerts en zijn 10-jarige hengst H&M Extra (Berlin). In een tabel  A rechtstreeks op tijd hadden zijn 59.04 seconden nodig om de eindmeet te bereiken.

 

De volledige top 5 bleef in eigen land met kop de snelle Felix Hassmann. Die stuurde de 12-jarige Balance (Balou du Rouet) rond in 52.44 seconden en wist daarmee zijn landgenoten de loef af te steken. Net na Hassmann kwam Marco Kutscher, die de 10-jarige Charco (Chin Quin) had gezadeld. Hij klokte af in 52.88 seconden en kwam zo een kleine halve seconde tekort om Hassmann van de troon te stoten. De 3de man op het podium was Hans-Dieter Dreher, die vorige week nog verschillende keren de prijzen haalden in Basel. Hij kwam met de 14-jarige Cachacco Blue (Chacco Blue) binnen in 53.28 seconden.

 

Plaats 4 was voor Michael Kölz, die in het zadel zat van de 12-jarige DSP Anpowikapi (Askari 173). Zij zetten de klok stil op 53.82 seconden en hadden zo 13 honderdsten van een seconde voorsprong op de Patrick Stühlmeyer. Die sloot daarmee de top 5 van het klassement af in met de eveneens 12-jarige Chacgrano (Chacco Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions