Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2019 22:35 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Sam Polleunis in de prijzen!

Bij onze Noorderburen wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Voor ons land komt daar onder ander Sam Polleunis aan de start en die wist zich vanmiddag ook meteen in de prijzen te rijden in de 1.40m hoge kwalificatie van de Medium Tour Finale. Vergezeld van de 9-jarige Karaat Van ’T Rietveld (Tauber Van Het Kapelhof), die hij als jong paard aankocht, snelde hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 64.30 seconden en legde zo beslag op de 11de plaats.

 

Net als in de rubriek voor de 7-jarige paarden eerder op de middag was de winst voor de Luxemburger Victor Bettendorf. Die klokte met de 11-jarige Colchique du Gibet (Chacco Blue) af in 58.76 seconden en had zo zijn tweede overwinning van de dag te pakken. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Niels Tacken met de 12-jarige Chenna Z (Chablis Z). Zij hadden er 58.93 seconden voor nodig om hun parcours tot een goed einde te brengen. Ook mee op het podium stond de Zwitserse amazone Barbara Schnieper. Zij klokte met de 10-jarige Katharina Vom Illum CH (Kalaska de Semilly) af in 60.43 seconden en werd zo dus 3de.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement bleven opnieuw in eigen land dankzij Angelique Hoorn en Robert Vos. Hoorn kwam met de 9-jarige Space Girl 4 (Spaceball) over de meet in 61.83 seconden terwijl Vos er met de eveneens 9-jarige Scotch (Slolzenberg) 62.55 seconden voor nodig had om binnen te komen.

 

TAGS   |   BARBARA SCHNIEPER   |   NIELS TACKEN   |   SAM POLLEUNIS   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions