Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2019 16:01 - Jumping

CSI2* Oliva: van Paesschen in goede doen!

In het Spaanse Oliva is zonet de 1.45m hoofdrubriek afgelopen. Constant van Paesschen was daarin in goede doen en wist zich met 2 paarden in de top 10 van het klassement te rijden. Met de 12-jarige Carlow van de Helle (Caretino 2) miste hij zelfs maar net het podium. Hij stuurde de hengst van Paul aïs in deze tabel A rechtstreeks op tijd naar een finishtijd van 69.26 seconden en moest zo uiteindelijk genoegen nemen met de 4de plaats. Ook met de 10-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly) wist hij alle balken netjes in de lepels te houden. Zijn tijd van 69.77 seconden leverde hem nog een 7de plaats op.

 

Bovenaan het klassement stond de Fransman Nicolas Deseuzes. Samen met zijn 11-jarige Ulloa du Trefle (Sheraton) klokte hij af in 66.88 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de in ons land gevestigde Nederlander Johnny Pals. Die zat in het zadel van zijn 11-jarige hengst Captain Cooper (Cooper Van De Heffinck) en stopte de klok op 68.17 seconden. Met een finishtijd van 68.69 seconden was de 3de plaats nog voor de Fransman Aldrick Cheronnet. Die kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Atlantys By Wisbecq (Argentinus). De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Canadees Tim Wilks. Die bracht de 9-jarige Knock Out Van ’T Paradijs (Breemeersen Adorado) aan de eindmeet in 69.61 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions