Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2019 15:46 - Jumping

CSI2* Oliva: de Grande komt net tekort...

Bijna hadden we een eerste Belgische overwinning op de Mediterranean Equestrian Tour dankzij Jean-Christophe de Grande en zijn 12-jarige Hecatlon vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle). In de Silver 1.25 rubriek kwam het duo in een tabel A rechtstreeks op tijd over de meet in 59.33 seconden en kwam daarmee net tekort voor de zege...

 

Het was de Duitser Armin Himmelrech die roet in het eten wist te gooien. Hij stuurde zijn 11-jarige Chanteur de Noir (Couleur Noire) rond in 57.59 seconden en wist zo de Grande van de overwinning te houden. De 3de plaats op het podium was voor de Britse Jodie Hall Mcateer. Die zat in het zadel van de 9-jarige Tj Quincy (Quintender) en wist een tijd van 59.61 seconden op het scorebord te zetten.

 

Net naast het podium strandde de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt, die vanmorgen ook al de prijzen haalde in de Gold 1.30m rubriek. Zij was vergezeld van de 8-jarige Ballerine de Ravel (Kannan) en stopte de klok op 59.98 seconden. De Ierse Joanne Sloan-Allen was nog goed voor de 5de plaats. Zij had er met de 12-jarige Wicked Hope (Valentino) 60.43 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Ook verderop in het klassement zagen we nog enkele landgenoten. Zo was er een 8ste plaats voor Loris Berrittella met Sandro Son Z (Sandro Boy), een 14de plaats voor Elisa Strubbe met Lando van de Oude Molenhoeve (Numero Uno) en een 19de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Baby Fee des Hazalles (President).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions